Pastori Tuomo Silvast:

Avoin tie Jerusalemiin: Evankelista Esa Keurun elämä

Taittopalvelu Yliveto Oy, Saarijärven Offset Oy 2012, ISBN 978-952-93-0929-0

Hinta: 25 euroa.

Tilaukset sähköpostitse: esa.keuru@gmail.com; puhelimitse: 0400-306279 tai osoitteesta: Esa Keuru, Stålarminkatu 39 C 41, 20800 Turku.

Israel-työ ry:n toiminnanjohtajan pitkässä vaelluksessa on ollut vauhtia kuin Jack Londonin seikkailukertomuksessa. Kuusitoistavuotiaana aktiivisen peliuran aloittaneen jääkiekkoilijan luistimet oli lopulta vaihdettava miesten kenkiin ja tie johti maalliseen menestykseen. Kaiken olisi pitänyt olla kunnossa, mutta jotain oli jäänyt matkalla huomaamatta…

Esa Keurun elämäkerta on kuva työntäyteisestä rakkaudesta Israelia ja Suomen Siionia kohtaan. Lapsuuden hymyilyttävistä vaiheista matkataan aikuisuuteen ja hengellisen murrosvaiheen myötä Israelin kiihkeään päivärytmiin. Esa Keuru on sitoutunut kantamaan kristityn vastuuta, mikä on huomattu myös ylhäällä. Kirjan päähenkilön elämä on ollut toisinaan hiuksia nostattavaa. Esa ja Pirkko Keurun yhteistä matkaa on siunattu monilla rukousvastauksilla. Pyhiinvaeltajan vaikeissakin vaiheissa erottuu kaikkia uskovia ympävöivä salatun ja kaikkivaltiaan Jumalan läsnäolo.

Evankelistan tarina ulottuu seitsemän vuosikymmenen ajalle, joista neljäkymmentä vuotta on kulunut palvelutyön haasteissa. Kirja sisältää myös joidenkin Esan rinnalla kulkeneiden ihmisten vaiheita. Teos rohkaisee jokaista uskonaskeleiden ottamiseen. Vastoinkäymisistä ja sydänsuruista on aina mahdollista päästä eteenpäin, sillä sota on Herran!

Taiteilija Vesa Junttilan lappiaiheisia tauluja myynnissä yhdistyksen työn tukemiseksi: 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s